Magnifi'C@tHome

Oppasdienst aan huis voor katten.

Als het baasje van huis is..., wordt de kat verwend!

Geen onnodige stress voor de kat (en het baasje) want ze kan in haar eigen vertrouwde omgeving blijven.

Welke diensten biedt de Magnifi'C@tHome aan?
Keuze uit een kort (30 min.) of een lang (1 uur) bezoekje per dag:

  • eten geven
  • drinkwater verversen
  • kattenbak uitkuisen
  • eet- en kattenbakomgeving netjes houden
  • borstelen en kammen
  • spelen en knuffelen
  • brievenbus leegmaken, planten water geven,...
  • update via sms/whatsapp  

Er worden geen verplaatsingskosten aangerekend in Temse, Tielrode, Elversele, Steendorp, Rupelmonde, Bazel, Kruibeke, Bornem, Sint-Niklaas, Belsele, Nieuwkerken en Waasmunster.

Buiten deze regio rekenen we een transportkost van 0.35 euro per km.

Oppas aan huis voor katten Waasland

Wij horen graag wat je vond van onze oppasdienst. Hieronder kan je een reactie plaatsen, jouw e-mailadres is NIET zichtbaar op de website.

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie
een jaar geleden

Zeer goede ervaring voor ons en voor onze Toki!
We waren 4 weken van huis en Nadine heeft heel goed voor de kat en ook voor de goudvissen en de plantjes gezorgd. Tiptop service met een hart!

Nicky Vereecken
een jaar geleden

Nadine is voor de eerste keer op onze poezen komen passen. Onze poezen hebben de beste tijd gehad 😻. Nadine stuurt alle dagen een up date van het thuisfront zodat je toch in contact blijft met je beestjes.
We raden haar zekers aan en zullen haar in de toekomst nog om hulp vragen als we op reis vertrekken.

Tania Stoop
een jaar geleden

Je kan met een gerust hart op reis vertrekken als je Nadine op je katten laat passen.Iedere dag kregen we foto's en video's van de dagelijkse verzorging en animatie van onze lievelingen.Ze zijn rot verwend geweest en bij thuiskomt lagen er nog enkele cadeautjes voor hun klaar. Nadine is echt top, een lieve en zachte vrouw, voor ons bestaat er geen betere kattenoppas en onze katten Inga en Igor kunnen dit beamen!

Yves
een jaar geleden

Ik ben zeer tevreden, heb alle dagen een update met foto's/filmpjes ontvangen. Een aanrader voor iedereen die met een gerust hart zijn/haar huisdier wil thuislaten

Yasmine
2 jaar geleden

Met een klein en bang hartje vertrokken wij een weekje naar de zon. Het werd al snel duidelijk dat wij ons absoluut geen zorgen hoefde te maken. Wij kregen elke dag foto’s en filmpjes toegestuurd, een update over hoe het met onze poezels ging en heel veel geruststelling. Onze poezels hebben de tijd van hun leven gehad bij Nadine. Zoveel spelen en aaitjes! We hebben lang getwijfeld om op reis te gaan, maar nu wij weten dat ze aan Nadine ‘de beste catsitter’ hebben, zijn wij al stiekem aan het wegdromen over een nieuw reisje. Niet twijfelen, gewoon Nadine bellen 🤩!
Vele knuffels van de perzenbroertjes Don & Fons 😻

Sandra
3 jaar geleden

Mijn katten zijn blij. Katten hadden mooie tijd met dit lieve madam. Alles was in super orde. Elke dag bericht met filmpjes maakt me echt rustig. Top of the top.

Ines
4 jaar geleden

Super madame! Mijn kat is super actief en hij heeft zich eens goed kunnen uitleven met Nadine, ik kreeg ook regelmatig foto’s en dat stelde me echt gerust! (eerste ervaring met catsitter) & bedankt voor het geurkussentje, Loïc loves it! 😻

Samira Ategrou
4 jaar geleden

Top oppasdiest! Snow kon in zijn eigen omgeving blijven! Het dagelijks bezoek en speeltijd vond hij geweldig! Zelf kreeg ik elke dag een update aan de hand van foto’s en filmpjes en zag dat hij het echt naar zijn zin had. Wat me als baasje gerust stelde! Was de eerste keer dat ik dit doen en het zal niet de laatste keer zijn. Bedankt voor de liefdevolle zorgen & de cadeautjes Nadine! superlieve dame!!!