Kennismaking

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Nadine, de trotse bezieler van The Magnifi'Cat.


Als kind droomde ik ervan om later dierenarts te worden.
Aangezien dierenarts toen nog gelijk stond met 'paardenmeester' en dus vooral gericht was op grote dieren, zag mijn familie mij dit als 'klein en fijn meisje' nog niet direct doen. Deze droom werd dus geen werkelijkheid. Maar mijn dierenliefde, in het bijzonder voor katten, en waarschijnlijk ook mijn overtuigingskracht, zorgde ervoor dat ik mijn ouders kon overhalen om mijn eerste kat in huis te nemen. 


Later studeerde ik af als regentes wetenschappen. De onderwijswereld zag er toen helemaal anders uit: er was namelijk een overschot aan leerkrachten!
Ik bleef niet bij de pakken zitten en startte als commercieel bediende bij de toenmalige bank Cera, later KBC. Mijn doel was hier om elke klant tevreden te maken door hem goed te soigneren. 


Na bijna 17 jaar zette ik een punt achter mijn bankcarrière. Er was ondertussen heel wat gewijzigd in mijn leven: ik trouwde en kreeg twee fantastische zonen. Ik koos toen toch nog voor het onderwijs en begon les te geven in het basisonderwijs. Naast de zorg voor mijn eigen zonen, wou ik ook hier elk kind zo goed mogelijk begeleiden om het beste uit hen naar boven te halen.


Ondertussen breidde ons gezin verder uit... katten kregen er ook hun plaatsje: Mollie(+), Garfield, Bellie(+) en Dokus. 

Maar een kinderdroom komt vroeg of laat terug naar boven. Zo begon het bij mij te kriebelen om toch ooit met dieren te kunnen werken en ontstond het idee om mijn zorgcapaciteiten in te zetten voor katten en hun baasjes. 

En zo was The Magnifi'Cat geboren! 

 

Opleidingen en workshops:  

-Online opleiding EHBO voor kattentrimmers, Frits Lamberts @CatsClass (2023)
-Online Basisworkshop Tellington TTouch voor katten, TTouch4animals (2022)
-Webinar Fytotherapie voor katten, Kattenacademie & Edupet (2022)

-Vakopleiding 'Kattentrimmen" bij Huisdierkennisinstituut te Bunnik, Nederland. (2020)

-Workshop 'Kattengedrag op de trimtafel & Katvriendelijk hanteren' bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik, Nederland. (2020)
-Cursus 'Kattentrimmen' via het Centrum voor Afstandsonderwijs. (2019-2020)